Apotheek Aerts-Janssens

Uw gezondheid, onze zorg!

Bij ons staat die patiënt centraal, met ‘gezondheid’ als gemeenschappelijk doel. Onze apothekers zijn er om mensen te helpen en te begeleiden, zowel als medicatiebereider, raadgever én gezondheidscoach! Communicatie is voor ons dan ook van onschatbare waarde, waarbij eerder ‘mensen’ spreken dan ‘producten’. Wij trachten actief te luisteren zodat we u beter begrijpen en kunnen adviseren. Daarnaast geven wij u informatie en advies op maat, in alle discretie en vertrouwen.

Preventie is cruciaal in uw gezondheid. Daarom zorgen we voor deskundige dienstverlening in samenwerking met andere zorgverstrekkers, zoals uw arts en collega-apothekers, om u op die manier zo efficiënt mogelijke oplossingen te bieden. We garanderen uw veiligheid door het aanbieden van kwaliteitsproducten, conform de wetenschappelijke en wettelijke vereisten, gevolgd door medicatie coaching als essentieel deel van onze globale zorg. Bovendien zorgen wij ervoor dat de therapie hand in hand gaat met voedingsrichtlijnen, verzorgings- en allerhande gezondheidstips.

Om u nauwgezet op te coachen,  volgen we voortdurend wetenschappelijke opleidingen en bijscholingen die ons innovatief en up-to-date houden.

Daar tekenen wij voor:

Apr. Wim Aerts
Apr. Julie Janssens
Apr. Heidi Bresseleers
Apr. Karen Kenis                                                                                                                                                     Apr. Anneleen Robberechts